Derks Ondernemersadvies

U bevindt zich hier: Home » Advies » Starters
zondag 27 mei 2018

Starters

Een jong bedrijf verdient een goede start. Wij weten uit eigen ervaring waar je als jong, startend bedrijf overal tegenaan loopt. Wij stellen met onze gedegen kennis van zaken graag onze ervaringen ter beschikking van startende ondernemers. Je hoeft het wiel niet zelf opnieuw uit te vinden.

Een goede start vereist gedegen voorbereiding. Hoe zit dat met de belastingen? Wat verdien ik dadelijk nu eigenlijk netto. Waar haal ik voldoende startkapitaal vandaan, kan ik gebruik maken van een BBZ-regeling of een Mikro krediet? Hoe gaat dat met verzekeren, welke bank past het beste bij mij, zijn er subsidies binnen te halen en welke eisen gelden voor mij vanuit milieu oogpunt? Vragen, vragen, vragen.

Maak vrijblijvend een afspraak met ons en wij zetten alles voor je op een rijtje. Bovendien is het eerste oriënterend gesprek altijd gratis. Het succes van uw start is ons visitekaartje. Daarom gaan we er samen tegenaan. Met de nadruk op samen, zonder moeilijke en ingewikkelde trajecten en zonder poespas!